Cindarella Cup 2012

Onze laatste passen op een wedstrijdvloer in 2012 werden op 14 en 15 december op het parket gelegd. Op vrijdagavond in Mortsel, België en op zaterdagavond in Dalfsen.
De Cindarella Cup wordt gehouden in de dansschool van de familie Ekkart, waar wij wel vaker komen om workshops te verzorgen. Dit is een mooie en zeer ruime dansschool en perfect geschikt om een wedstrijd te houden. Twee jaar geleden wilden we voor het eerst al mee doen, maar toen zaten we vast in de sneeuw. Vorig jaar was het wel gelukt en ook dit jaar was het weer ons goed gezind.
Tevens waren onze nieuwe Belgische  L2M Teamleden Gunther en Petra aanwezig voor hun wedstrijd. Zo Konden we ze mooi een keer zien dansen en wat tips tussendoor geven. Ze werden glansrij eerste en toen was het het onze beurt. Er deden vijf paren mee bij de professional standaard. Vorig jaar werden we hier net tweede achter een Italiaanse paar. Het was toen 2 om 3. Dit jaar was het Italiaanse koppel weer aanwezig en wij wilden revanche.
We begonnen allemaal met een introductie dans en wij hadden gekozen voor de Slow foxtrot.  Daarna dansten we allemaal nog gezamenlijk een Engelse wals. Na twintig minuten was onze grote finale. Het ging erg lekker en we voelden ons oppermachtig op de vloer. Aan conditie geen gebrek na zo'n lading wedstrijden en we waren er dan ook vrij zeker van dat we het dit jaar wel zouden winnen. Hoe het kan weten we niet, maar weer werden we 2de met 2 om 3 in ons nadeel. Ongelofelijk balen, maar we geven niet op. Drie keer is scheepsrecht, toch?!