Eerste L2M Kerstbal !!!

Wow,  het eerste Love 2 Move Team  Kerstbal in haar vijfjarige bestaan. Dit idee was door meerdere Teamleden vorig jaar al geopperd, maar dat kon er toen niet van komen.  Dit jaar moest het er wel van komen. We hebben nu 62 leden.  Het enthousiasme van de leden was groot met een opkomst van 41 man. Iedereen moest in gala komen en wat had men zich prachtig uitgedost. Dat gaf al meteen een feestelijk sfeertje. Bij binnenkomst een lekker glaasje glühwijn en toen gezamenlijk ons L2M Kerstlied in koor gezongen.

Iedereen had wat lekkers gemaakt en zo begonnen we met allerlei lekkere vooraf-jes.  Tussen het voor- en het hoofdgerecht vond de grote L2M kennisquiz plaats. De quiz ging over weetjes van alle leden met punten die je niet zomaar van je teamgenoten weet.  Ee moesten 25 vragen beantwoord worden in 5 categorieën zoals  werk, hobby's en privé . Na het hoofdgerecht werden de antwoorden van de quiz bekend gemaakt wat voor veel plezier zorgde.  Gemiddeld had men van de 25 vragen er 3 goed. De winnaar was Marc met 9,5 juiste antwoorden. Volgend jaar gaan we dit zeker weer doen, want er is nog veel over elkaar te leren.

Na het heerlijke dessert buffet werd er overgegaan tot  de verkiezing van koning en koningin van het L2M Kerstbal 2012. Iedereen had gestemd en er gingen uiteindelijk 14 dames voor de titel en 13 heren. Michèle werd uiteindelijk de koningin van het bal en haar koning was Dennis (van 13jaar). Zij hebben met hun openingsdans  de dansvloer geopend.

Er werd door iedereen zichtbaar genoten en  iedereen danste en kletste met elkaar. Een echt familie gevoel. We hebben genoten...

 

Wij willen iedereen hele fijne dagen  wensen en tot in 2013, waar we weer gaan knallen met zijn allen!