Fabio Selmi in NL

Onze leraar Fabio Selmi hebben wij ook dit jaar weer in juni uitgenodigd om naar Nederland te komen. Vorig jaar was het een groot succes en ook dit jaar zou Fabio bij het NVD congres lectures geven en bij ons in Scherpenzeel les geven. Daarbij hebben wij in samenwerking met de NADB Fabio een workshop laten geven op het NVD congres die open was voor iedereen!

Op donderdag 13 juni gaven Herman & Michèle zelf een workshop op het NVD congres. Ditmaal moesten we een choreo maken voor hoger niveau clublessers van de Slowfoxtrot. De dansleraren deden lekker mee en in binnen 45 min. zaten de nieuwe passen er al in op muziek.

Op vrijdag ochtend heeft Herman Fabio opgehaald van Schiphol en naar Ermelo gebracht, waar hij nog lekker even kon uitrusten. Rond 16:00 uur was Michèle in Ermelo aanwezig om nog met Fabio de laatste puntjes door te nemen om vervolgens van 16:15-17:00 uur een lecture te geven over hoe je  een slow een quick en een En quick moet dansen. Dit gaf hylarische voorbeelden die door Fabio vol overgave werden voorgedaan.

Vervolgens hebben we wat gegeten en in de avond zou de workshop van Fabio worden gegeven. Wij wilden dit eerst doen in Scherpenzeel, maar gezien de NADB ook graag wilde dat hij een workshop voor iedereen, hebben wij dit gezamelijk gedaan in Ermelo. De opkomst was groots en de workshop super. Fabio is één van de toptrainers van dit moment en de hoofdtrainer van de webekende meervoudig wereld kampioen Mirko Gozoli. We hebben dan ook iedereen aangemoedigd om deze kans te grijpen, want zo vaak hebben wij niet zo iemand in ons land!

Na een korte nacht was Michèle al weer aanwezig om Fabio te assisteren bij zijn laatste twee workshops voor de dansleraren tijdens het NVD congres. Hij heeft de Slowfox en Engelse Wals programma gedaan en nog wat tips gegeven hoe dit het beste te dansen.

Tot slot heeft Michèle Fabio meegenomen om de rest van de dag in Scherpenzeel privé lessen te laten geven. Als eerste konden natuurlijk de paren die bij het Love 2 Move Team deze boeken, als ook de mensen die les hebben bij Herman & Michèle, maar er waren nog een aantal plaatsen over en die waren ook zo gevuld

Wat was het weer heerlijk om Fabio bij ons te hebben. We hebben Fabio ook al weer voor volgend jaar juni geboekt, dus als je les wilt wees er dan optijd bij!